Tønsberg scoret periodens eneste mål og tok med seg en fortjent ledelse inn til den første pausen. De forsvarte seg godt, var aggressive men samtidig disiplinerte. Lillehammer pådro seg tre utvisninger, og spilte også over ett minutt med to mann mindre. Dermed fikk hjemmelaget initiativet i kampen. Scoringen kom etter 14 minutter. Lillehammer rotet det til bak eget mål og pucken havnet ute hos en ensom Mikkel Christiansen. Han satte pucken kontant i mål. Lillehammer skapte også noen muligheter, men Tønsberg hadde de største, inkludert et skudd i stolpen. 

Midtperioden fortsatte i samme spor. Tønsberg ville mest og skapte også her de største sjansene. Lillehammer fikk en stor mulighet i undertall ved Henrik Rosengren, men avslutningen ble for svak mot den slovakiske målvakten Martin Surek. Tønsberg burde ha tatt ledelsen 2-0 ved Henri Sandvik, men Michal Zajkowski leverte en feber-redning da han forflyttet seg fra stolpe til stolpe og stengte igjen inne ved stolpen. 

Lillehammer skrudde opp temoet et halvt hakk i den tredje perioden, men det nærmeste de kom var et skudd i tverrliggeren. Tønsberg ville rett og slett mest, og tok en fortjent seier. Lillehammer klarte ikke å overliste en meget god Martin Surek i mål, men skapte alt for lite iløpet av 60 minutter. Lillehammer kunne sikre plassen i Get-ligaen med seier i kveld, men det var det ikke mye som tydet på. 


Lillehammers lag: 

Målvakt: Michal Zajkowski (Espen Johansen) 

1.rekke: Aleksander Nygaard Rindal, Mike Banwell - Dag-Morten Wehn, Patrick White, Joakim Arnestad-Eidsæther. 

2.rekke: Sondre Bjerke, Stein Tore Bakken - Endre Medby, Joachim Fridtjov Jensen, Nicolas Ritz. 

3.rekke: Christian Fosse, Henrik Rosengren - Stian Kaltrud Nystuen, Eric Meland, Daniel Åhsberg. 

4.rekke: Håvard Steen, Robin Soudsky - Daniel Karlsen Stensrud, Tomas Laiho Trondsen, Christer Rudi. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.