Hele 32 lag i klassene jenter og gutter 15 år til 17 år er med i årets første turnering på Prestrud.

Tidligere har Storhamar hatt både ti og 11 turneringer i året. Denne sesongen skal Storhamar har sju turneringer. Ikke at det har blitt mindre, men noen turneringer er slått sammen.

Indre Østland Fotballkrets (IØFK) var også godt representert i turneringen. I mars hadde IØFK hele 25 ferske dommere på kurs. Da var det teori som sto på dagsordenen. Nå skulle de ut i praksis. Det vi så av svartkledde, var veldig bra. Hyggelig at det også var flere jenter som var med.

Vi overvar en kamp mellom Vallset og Dal i jenter 16/17 år. Det så vi raskt at Vallset hadde en spiller litt utenom det vanlige. Kaia Brendengen Rosenlund (14) er to til tre år yngre enn de andre på banen, uten at det gjorde jenta skeptisk. Hun hadde en utrolig fart og løp fra alle som kom i veien. I tillegg virket det som om jenta forsto fotball litt over gjennomsnittet. En spiller som kan nå langt.

Det var med flere lokale lag, men også klubber som hadde reist langt. Lag fra Møre og Romsdal var også representert.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.