Fredag kveld stilte Brumunddal med 15 mann til kampen mot Gjøvik-Lyn. Etter 1–1 i et sjansefattig oppgjør forteller Knappen at han ønsker seg to nye spillere, men at det ikke lar seg gjøre.

– Vi skulle gjerne hatt inn et par spillere til, men nå er situasjonen som den er. Det er rett og slett ikke mulig. Vi kan ikke engang hente en fra Hamar som vil ha 2.000 kroner i kjøring, det er ingenting å gå med, sier Knappen.

– Bruker ikke yngres penger

HA-sporten skrev fredag om at det er i ferd med å bli opprørsstemning blant foreldre og trenere for de yngre lagene i Brumunddal. De hevder pengene som innbetales til treningsavgifter og kontingenter går til å lønne spillere og trenere på klubbens A-lag. Det avfeier Knappen.

– Vi må bare drite i alt som står i avisene om at dem påstår at alle yngres-pengene går hit og dit, for det er tullprat, sier treneren.

– Jeg tror man heller skal se på årsmøtet (29. februar) og de reelle tallene som faktisk kommer opp. Sigbjørn (Johnsen) er flink med tall, så han kommer til å synliggjøre hvilke penger som går hvor. At hvermannsen skal stå i avisa og si at de går hit eller dit blir bare dumt, fortsetter han.

Holdt seg til budsjettet

Knappen ble forespeilet et budsjett på samme størrelse som i fjor, nå har det blitt nedjustert.

– Vi har ikke gått utover det budsjettet vi ble tildelt. Vi har forholdt oss til de rammene som ble satt, men nå er de helt andre enn i fjor, sier Knappen og fortsetter:

– De ble gjort mindre tidligere i vinter. Den siste måneden har vi ikke kunnet investert der vi hadde ønsket. Skal vi forsterke nå må det være spillere som er villige til å spille gratis.

Klubbens målsetting for 2016-sesongen var å gjøre det bedre enn fjorårets 8. plass. Nå blir også ambisjonene, i likhet med budsjettet, nedjustert.  

– Budsjettendringene gjør det krevende, men ingenting er umulig. Vi har et godt lag, og er vi skadefrie kan det holde, men klubbens ambisjoner må vi se på. Hvis en del ting forandrer seg drastisk, må det stå i stil med forventningene, sier Knappen, som avventer til årsmøtet i februar blir holdt.

– Vi må vente på resultatet av årsmøtet. Ting har kommet opp undervegs og falt ut av skapet. Vi må først få oversikt over hva vi har før vi kan gjøre noe mer. Nå har vi funnet ut at vi ikke har noe.

Kaptein Rune Pettersen har spilt i Dala en årrekke og lider med klubben sin.

– Det vil være å juge å si at dette er gunstig for klubben. Vi må la de som bestemmer styre økonomien, så får vi spille fotball.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00