Tynset (0) 0 - Brumunddal (0) 1

Vakkert og velspilt er det ikke på noen måte, men Brumunddal kriger seieren hjem.

Tilskuere: 200

Mål: 0–1 Henrik Lehne Olsen (53.)

Dommer: Kent Gomo Hammer, Kolstad fotball.

Gult kort: Tynset: Magnus Hagen, Vebjørn Strypet og Fredrik Andresen. Brumunddal: Kristian Eriksen.

Brumunddals lag (4-2-3-1): Tor Torgersen 5 – Fredrik Haave Andersen 6, Rune Pettersen 5, Håkon Aalmen 5, Anders Ludvigsen 4 – Christoffer Heier Solbakken 6, Henrik Lehne Olsen 6 – Jonatan Helmersen 4 (Markus Haave Andersen fra 83.), Dardan Rexhaj 6 (Gulbetin Güven fra 77.), Kristian Eriksen 6 – Sigurd Ertsås 5.

Pluss: Brumunddal er oppofrende i duellspillet over hele banen og takler de stressende meldingene fra Brattvåg og vinterkulda på Tynset på en glimrende måte. Tynset skaper svært lite offensivt.

Minus: Brumunddal har mye ball, men sliter med å skape åpenbare målsjanser mot et lag som kun har tatt sju poeng i løpet av sesongen. Neste kamp: Feirer overlevelse hjemme på Sveum med Hønefoss som gjester lørdag.

Terning: 4

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.