Med kun en uke til seriestart, virker det som om Hamar-publikumet er sulteforet på ishockey.

Da spillerne ble presentert var det rene rockekonserten. Størst applaus fikk 43 år gamle Petteri Nummelin da han entret scenen.

Ola Stenberg, som presenterte spillerne, måtte spørre hvorfor Nummelin valgte Hamar og Storhamar.

- For meg var det publikum i kampen vi spilte mot Storhamar forrige sesong. Det var rett og slett magisk. Det er så viktig med supportere. Det har Storhamar til gangs. Jeg gleder meg veldig til det hele starter, sier den finske superstjernen.

Han fikk ikke mindre applaus etter den uttalelsen.

Flere supportere har stor tro på årets lag. Vi snakket med Jan Erik og Nelly Elise Kongshaug før det hele startet.  De er blodfan av Storhamar. Far og datter tror på en kjempesesong.

- Det er klart jeg har trua. Topp fire er realistisk. Storhamar har fått noen spennende spillere som jeg gleder meg å se, sier far Jan Erik.

- Jeg og tror det blir veldig bra, bare de får en god start, sier datter Nelly Elise.

Tidligere ordfører Morten Aspeli har også tro på laget i år.

- Jeg tror det blir en kjempesesong. En blanding av gamle og nye spillere tror jeg på. Artig at vi har fått inn flere spillere med internasjonal erfaring, sier Aspeli.

Det var flere som uttalte seg om hva de tror om årets sesong.

Pål Johnsen var en av de.

- Det ser bra ut. Topp fire har jeg tro på. I sluttspillet må jeg tro at vi går helt til topps, sier Johnsen

Tore Saxrud og Jostein Smeby tror også på en topplassering.

- Det er klart vi har trua. Det ser bra ut på trening, så detta går vegen, sier Jostein Smeby.

Etter at spillerne var presentert for publikum, var det muligheter for de som ville ta en løs prat med spillerne.

Det var det mange som også gjorde. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.