Det ble tap 2-3 mot Flisa til slutt.

– Vi var dårlige de første 20 minuttene av kampen. Derfra og inn til pause var vi best. Vi var det beste laget helt fram til vi ble ti mann, sier hjelpetrener Tommy Hansen.

Flisa tok en tidlig ledelse, men Moelven svarte ved Sivert Borgedal.

Så scoret Flisa rett før pause og rett etter hvilen.

Men Moelven kom tilbake. Arman Nazari scoret. Sju minutter senere fikk han sitt andre gule kort.

– Det var unødvendig å få rødt kort. Det er vanskelig å vinne med ti mann, men gutta skal ha ros. Det var bra disiplin, og Toni Skoglund hadde en kjempesjanse på overtid, men dessverre skjøt han over fra seks-sju meter, sier Tommy Hansen, som manglet flere spiller grunnet karantene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.