Dette er ti heftige overganger i Premier League i sommer:

Paul Pogba, fra Juventus til Manchester United (89 mill. pund):

Sommerens lengste transfersaga. Franskmannen er tilbake på Old Trafford fire år etter at han forsvant ut dørene. United måtte strekke seg langt for å sikre seg den skuddsterke og begavede Juventus-spilleren.

Leroy Sané, fra Schalke til Manchester City (37 mill. pund):

Det mest spennende av Pep Guardiolas kjøp. Den 20 år gamle vingen er blant de mest spennende unge spillerne i Europa. Med åtte mål i Bundesliga sist sesong fikk Sané plass i Tysklands EM-tropp.

Granit Xhaka, fra Mönchengladbach til Arsenal (35 mill. pund):

Taklingssterk og allsidig midtbanespiller som skal tilføre kraft på Arsenals midtbane, som ofte er blitt kritisert å være for lett. 23-åringen spilte samtlige kamper for Sveits under EM.

Sadio Mané, fra Southampton til Liverpool (34 mill. pund):

Allsidig angriper som kan bekle flere roller. Vingen scoret flittig i Southampton, hvor det ble 25 mål på to sesonger. Er mannen bak det raskeste hattricket i Premier League med tre mål mot Aston Villa i løpet av to minutter og 56 sekunder.

Michy Batshuayi, fra Marseille til Chelsea (33,2 mill. pund):

22-åringen kommer fra en kanonsesong i Frankrike, hvor det ble hele 23 mål for Marseille. Uortodoks angriper som slo gjennom i Standard Liege. Kan danne farlig duo med Diego Costa i Chelsea-angrepet.

Ngolo Kante, fra Leicester til Chelsea (30 mill. pund):

Styrte Leicesters midtbane med jernhånd sist sesong. En atlet som lot andre få frihet da «revene» sensasjonelt ble seriemester. Leicester-assistent Steve Walsh uttalte at uansett hvordan laget spilte, hadde de tre spillere sentralt på midtbanen med «Danny Drinkwater i midten og Kante på begge sider».

Eric Bailly, fra Villarreal til Manchester United (30 mill. pund):

Midtstopperen ble José Mourinhos første kjøp som United-manager. Ankom på fireårig kontrakt fra spanske Villarreal i juni. 22-åringen har allerede rukket å spille tosifret antall landskamper for Elfenbenskysten.

Gabriel Jesus, fra Palmeiras til Manchester City (27 mill. pund):

Omtalt som den «nye Neymar» i hjemlandet Brasil. Den hurtige 19-åringen skal ha takket nei til Barcelona for å spille under Guardiola. Lånes tilbake til Palmeiras ut året. Kan bli et aktivum med sine dribleferdigheter.

Henrikh Mkhitaryan, fra Dortmund til Manchester United (26 mill. pund):

27-åringen blir den første armener i engelsk Premier League. Playmakeren har imponert i tysk fotball. Med elleve mål og 15 målgivende ble han kåret til årets spiller sist sesong. Dytter trolig Juan Mata ut av førstelaget.

Zlatan Ibrahimovic, fra PSG til Manchester United (gratis):

Svensken var ute av kontrakt med Paris Saint-Germain. Ankommer England på fri overgang, men får saftig lønn for å ikle seg United-drakten. 34-åringen gjenforenes med Mourinho. Duoen har tidligere vært sammen i Inter. Zlatan kommer med seriegullgaranti. Han er blitt seriemester med Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan og PSG. (©NTB)
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00