HamKam spilte generalprøve mot Follo på Briskeby, og etter en straffescoring av Eirik Markegård ledet gjestene 0-1 til pause.

HamKam styrte store deler av kampen, og fikk betalt i andre omgang, da Daniel Bekkevold ble lagt i bakken av Anders Lübeck inne i Follo-feltet.

Straffesparket omsatte innbytter Kristoffer Hagen i scoring, og generalprøven endte 1-1.

Førstkommende lørdag gjester Stabæk Briskeby. Da er det alvor, og Adeccoligaen 2013 skal sparkes i gang.

HamKams lag (4-3-3): Lars Øvernes - Truls Jevne Hagen, Edmir Asani, Oddbjørn Lie, John Anders Rise - Emil Sildnes, Aziz Idris, Victor Adebahr - Emil Dahle, Anders Nedrebø, Niklas Tilley Solhaug.

Påskeferie stoppet Tønne-debut

Det var knyttet spenning til om nyervervelsen Erik Tønne skulle bli klar til generalprøve 2. påskedag.

Det ble han ikke.

- Det har vært påskeferie i alle instanser som behandler sånt, så Tønne er ikke klar til dagens kamp på grunn av forsikringer. De har ikke kommet i orden ennå, kunne HamKam-assistent Svein Inge Haagenrud rapportere før avspark.

Om fem dager er det virkelig alvor, når Stabæk kommer på Briskeby-besøk. Da er Tønne ifølge Haagenrud klar for kamp.

- Han er klar til seriestarten, lover den tidligere keeperhelten..

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.