Hergeirsson har ikke skutt mye bom siden han overtok etter Marit Breivik. Tre gull og en bronse er det blitt på fire forsøk.
Dette er Norges titler i mesterskap i kvinnehåndball:
OL (2012, 2008)
VM (2011, 1999)
EM (2010, 2008, 2006, 2004, 1998)

12 klare?

Til sluttspilleti Serbia (4. - 16. desember) kommer mange kjente fjes. Fire ferske OL-mestere er uaktuelle.
Anja Edins sterke spill i Larvik sender henne inn i troppen for første gang siden 2010.
Disse 12 virker klare:
Keepere: Katrine Lunde Haraldsen, Silje Solberg.
Utespillere: Heidi Løke, Kristine Lunde-Borgersen, Marit Malm Frafjord, Camilla Herrem, Linn Kristin Riegelhuth Koren, Linn Jørum Sulland, Ida Alstad, Tonje Nøstvold, Karoline Dyhre Breivang, Edin.
De siste fire plassene kjemper følgende spillere om: Mari Molid, Stine Bredal Oftedal, Charlotte Mordal, Sanna Solberg, Kamilla Sundmoen, Karoline Næss, Linn Gossé og Maja Jacobsen. (©NTB)


 

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.