Brænd forteller om en kjempedag under Rally Hedemarken.

– Det har utelukkende vært positive tilbakemeldinger fra førere, kartleser og publikummere. Det har vært mye folk og sett på, og gjennomføringen har gått veldig fint. Bortsett fra noen kuer i veien og litt småting har det vært bra, forteller Brænd.

Han synes det er veldig moro at Mads Østberg tok med seg VM-bilen til Hedemarken.

– Jeg synes det er veldig stas at han vil være med på Rally Hedemarken. Vi jobbet for at han skulle få kjøre, og det var moro at han fikk lov. Det er ikke billig å ha VM-bilen på Hedemarken noen dager, men som han sier, han vil gi noe tilbake til norsk rally og publikum. Det er fra disse løpene han ble så god, avslutter Brænd.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.