Da HA-sporten ber Høgmo vurdere Jarosinskis spill, svarer han slik:

– Det er en vinnerskalle vi har med å gjøre her. Lukasz setter store krav til seg selv og til spillerne han har rundt seg. Han har store ambisjoner, sier Høgmo til HA-sporten.

Han mener keeperen kan spille på et høyere nivå.

– Det er det ingen tvil om, og det har han vist tidligere.

HamKam har kun sluppet inn ett mål så langt i serien.

– Lukasz kan gå ut og misse på en ball i feltet, men han blir ikke påvirket av det. Neste gang går han ut igjen, og da holder han ballen. Han sprer trygghet, sier Høgmo.

– Han er litt typete, og han kan være verbalt tøff, men han går aldri over streken, sier Høgmo.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.