Nysæter tror det kommer til å bli en tøff kamp, mot det han omtaler som et topp tre-lag i divisjonen.

– Vi må finne tilbake til modusen vi hadde inn mot HamKam og Kjelsås, for den var litt fraværende i midtuken. Vi må være på. Jeg forventer faktisk at vi skal klare å stå godt imot Raufoss. Vi har spilt med sjøltillit i de første kampene, så da håper jeg vi klarer det i helga også.

Les også: Dala ønsker seg LSK i cupen

Raufoss har åpnet serien bra.

– Nå er det sånn at Raufoss er godt i rute med fire poeng, men sånn jeg ser det, har de ikke fått i gang angrepet helt ennå. Mitt syn er at Raufoss er et topp-tre lag i serien.

Christoffer Heier Solbakken, Syver Karlsen, Markus Haave Andersen og Erik Sigtbakken er utilgjengelige mot Raufoss.

– Anders Ludvigsen fikk seg også en smell mot Gjøvik Lyn i cupen, og er usikker. Men det er en god sjanse for at han spiller. Nå har det vært tre kamper på en uke, så det har tæret på litt. Det er litt smårusk, men det er bare sånn man må regne med i fotball. Jeg tror ikke det er bare vi som har det sånn. Raufoss sliter også litt, og flere med dem.

Nysæter er sikker på å stille med et godt lag mot Raufoss lørdag.

– Når noen er skadet, er det andre som får sjansen. Jeg er helt sikker på at vi kommer til å stille med et slagkraftig lag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.