Løsningen ble å ansette Harald Jensen og Per Bjørnar Moen i 50 prosent stilling hver, skriver VG.

– Det var den beste løsningen vi kunne få til for å få med alle, sier Knut Leer, leder for lerdue i Norges Skytterforbund, til avisen.

Norges ledende skeet-utøver, Tore Brovold, har på eget initiativ jobbet med Moen siden OL i 2012. Han mener treneren er blant de tre beste trenerne i verden, og at fagkomiteen for lerdue er «på jordet» når de ikke har benyttet seg av kunnskapen hans.

Å jobbe med sin tidligere landslagskollega Harald Jensen har vært uaktuelt for skytteren som tok sølv i Beijing-OL.

– En delt løsning var det eneste spiselige for alle. Nå er det viktig at vi kommer i gang, for i 2015 skal vi sikre oss OL-plassene for Norge til Rio i 2016, sier Brovold. (©NTB)


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.