John Anders Rise trøblet med en ribbein-skade og flere småskader i løpet av våren, slik at han havnet bak i back-køen.

- Jeg har fått bedre og bedre skikk på kroppen, slik at jeg har fått trent skikkelig og spilt meg opp. Når laget spiller så bra som nå, gir det også alle selvtillit.

Selv om han har spilt flere gode kamper, er han fortsatt lysten på å holde dampen oppe.

- Jeg har planer om å spille sju gode kamper til, for jeg føler fortsatt at jeg har en vårsesong å revansjere, forteller Rise.

Han hadde flere viktige taklinger lørdag, og han var hadde bra kontroll på sin venstreside gjennom hele kampen.

- Dette var en snittmatch for meg, men jeg synes det har vært bra i det siste. Jeg ønsker å kunne være med enda litt mer offensivt enn hva jeg var i dag, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.