Necon er en av forbundets sponsorer som ved siden av å bruke penger på forbundet, også kjører et utviklingsprosjekt ut mot klubber som har vist at de har et potensial. Det har Moelven friidrett vist i mange år. Tiden er inne til å ta klubben et steg videre.

- Vi kan bli bedre på det meste, sier sportslig leder i Moelven Friidrett, Dag Kåshagen.

Han nevner rekruttsatsing unge gutter som en akilleshæl.

- Vi hadde solid rekruttering i perioden fra 2008 til 2012. Vi var en av landets beste klubber, men så sovnet vi nok litt. Nå skal vi på offensiven igjen, blant annet ved hjelp av Necon-midler som vi får 20.000 av.

Idédugnad

Hvilke andre tanker Dag Kåshagen har rundt Necon-prosjektet, vil han ikke ut med nå. Årsaken er såpass enkel som at han vil at folk skal komme til et planleggings-/idémøte neste uke med åpent sinn.

- Vi har invitert trenere, ledere, aktive, foreldre, tillitsvalgte og vi ser gjerne at andre friidrettsinteresserte som i dag er utenfor miljøet, kommer og gir uttrykk for sine tanker. De ideene som kommer fram på møtet, vil bli bearbeidet videre. Jeg er helt sikker på at noen av de hittil 30 inviterte har tanker og meninger som kan være sunt for Moelven Friidrett. En representant fra Norges Fri-idrettsforbund skal lede møtet.

Sportslig er Moelven Friidrett absolutt oppe og går:

EM og U20-VM

- For noen år siden var vi best på juniorsiden, nå er vi best på eldre junior/senior. Det er et naturlig resultat av utvikling over år. Sesongens største oppgaver for noen av våre aktive utøvere, er EM for juniorer og VM-U20 i Zürich til sommeren.

Moelven har vært representert på landslag de siste årene og akter selvfølgelig å være det både til sommeren og i årene framover. Kravene til EM for Lene Retzius som er aktuell her, er 3,95 meter i stavsprang. Dette har hun klart innendørs allerede, men bør ha tilsvarende resultat eller bedre utendørs også. For dem som har tenkt seg til U20-VM, i første rekke Lene Retzius og Carl Emil Kåshagen, er kravene 4,20 meter (B-krav) eller 4,35 (A-krav i stav). For Carl Emil er det 200-meter som gjelder. Han må løpe på 21,30 (B) eller 20,95 (A-krav). Carl Emil gikk ut av fjoråret med en pers på 21.45.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.