HamKams spillere og HamKam-trener Vegard Skogheim kommer med sine betraktninger om Hamar-dommeren Svein-Erik Edvartsen i Hamar Arbeiderblads fotballmagasin på nett. Og det er når Skogheim sier han synes Edvartsen har endret seg fra å ha en holdning om at han alltid hadde rett til å ha fotballspillerne i sentrum at Edvartsen kommer med sine innrømmelser.

- Det virker som han har skjønt rollen sin mer nå, sier Skogheim.

- Vegard Skogheim har helt rett. Jeg hadde en lynkarriere som dommer, og så fikk jeg en veldig nedtur i 2009 da jeg dømte dårlig. Jeg var lite ydmyk og trodde jeg var verdensmester som Henry Øberg sa til meg. Han sa at om bare to lag mente jeg oppførte meg som verdensmester, så var det greit, men når det er 16 lag som synes det, så har du et problem. Han sa at enten måtte jeg gå i meg selv, og da trodde han jeg ville dømme cupfinalen om to år, eller så mente han at jeg ville rykke ned.

- Det gjorde at jeg prøvde å endre både kroppsspråk, væremåte og kommunikasjonsform med spillerne. Og det tjente jeg veldig mye på. Og Øberg fikk rett med det om cupfinalen.
- Men når du hadde politieskorte hjem etter en kamp i 2009, så trodde du ikke at du skulle dømme cupfinalen to år etterpå, sier Edvartsen.

Han forteller også at han drømmer om å dømme i fotball-VM.
- Alle dommere i Norge som dømmer i Tippeligaen drømmer om det, men jeg er ikke der ennå.
Hamar-dommeren har likevel en liten drøm om å bli en del av et norsk dommerteam med Svein Oddvar Moen i spissen.

- Hvis FIFA velger at Svein Oddvar Moen kommer til VM og det skal være et norsk team med, så er det lov til å håpe på en plass i teamet, sier Svein-Erik Edvartsen.

I andre delen av ukas Corner handler det om Bondeligaen. Der er Dala-trener Erik Wettermark studiogjest.
Han forteller om det beinharde opprykkskampen med Lillestrøm 2. Og Wettermark avslører at han har fått en joker i ermet som han planlegger å bruke i de siste kampene.
Se sendingen og finn ut hvem denne jokeren er.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00