Ari Behn har intervjuet Therese Johaug for Skiforbundets magasin, skriver VG. Og la oss si det med en gang. Han falt pladask for Dalsbygda-jenta.
- Therese Johaug er jenta Norge alltid har drømt om å fostre. Vi elsker Therese. Alle menn i Norge vil gifte seg med en sånn jente, skriver Ari Behn i magasinet. Og han legger til:
- Hun er slik Gud skapte kvinnen. Perfekt.
I intervjuet med Ari Behn forteller Therese om drømmen om å bli like god som Marit Bjørgen, gulldagen hennes i Holmenkollen og om Petter Northug.
Ari Behn har også vært med inne på jenterommet. Det beskriver han som «usedvanlig».
- Selvsagt måtte Therese Johaug vokse opp i et slikt rom. Det er ulikt alle andre jeg har sett. Veggene er dekorert fra gulv til tak med mytologiske motiver hentet fra eventyr og sagn.
I helgen sesongdebuterer Therese Johaug på Beitostølen. Medienes fokus på den blonde jenta fra Dalsbygda blir nok ikke mindre enn den har vært.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.