Torsdag var keeperlegenden på Olrud i Ringsaker for å holde foredrag. Thorstvedt inrømmet at han har gode assosiasjoner med Hamar og området, og kunne faktisk ha vært HamKam-spiller en gang i tiden.

- Jeg skulle i militæret på Østlandet. Tore Antonsen stod i mål for HamKam, men så var det snakk på at han skulle gi seg så da telte jeg på knappene om jeg skulle spille for HamKam. Så fikk jeg lese i avisa at Antonsen skulle ta ett år til likevel, så da ble det ikke sånn. Jeg ville spille kamper, sier Thorstvedt som da endte opp i Eik Tønsberg.

- Så du kunne ha vært HamKam-spiller?

- Jeg kunne fort det, hvis ikke Tore hadde gått på ett år til, og de hadde villet ha meg da. Det var tilfeldigheter om å gjøre når man ser på det i ettertid.

Gode vibber til Hamar

Thorstvedt har et godt forhold til Hamar, selv om han under foredraget torsdag spøkte med HamKam til stadighet.

- Jeg har spilt mot HamKam mange ganger, og har positive vibrasjoner til Hamar. Terje Kojedal er jo også herfra. Han var virkelig bautaen i livet mitt da jeg kom inn på landslaget. Jeg har hatt noen fine opplevelser på Briskeby med seire, forteller han og gliser.

Pris til Skatt Øst

Om lag 300 mennesker fra næringslivet i Innlandet var samlet på Olrud torsdag, der det ble arrangert arbeidslivskonferanse for Hedmark og Oppland.

Årets IA-pris (Inkluderende Arbeid) ble også delt ut. Det var Skatt Øst som stakk av med prisen.

Karonline Amb var første underholdning på programmet, mens Erik Thorstvedt var den første foredragsholderen. Etter at IA-prisen var delt ut var det foredrag av Per Anders Nordengen.

  

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00