Victoria Synstad hadde trappet litt ned før denne sesongen. Motivasjonen var ikke helt på topp. Derfor var bronsemedaljen utrolig gledelig.

Superfornøyd

Hun hadde en sølvmedalje fra tidligere NM, men bronsemedaljen i helgen var nesten mer gledelig.

– Jeg er superoverrasket. Et slikt resultat hadde jeg ikke forventet, sjøl om en drømmer om en topplassering. Før løpet hadde jeg senket forhåpningene. Jeg ville ikke bli skuffet om jeg kom langt ned på resultatlista, sier en strålende fornøyd Victoria Synstad.

I kunstløp kreves det enorme treningsmengder om en skal hevde seg. Victoria har trappet ned, men trener allikevel seks ganger i uka. Det sier det aller meste om denne fine idretten.

Sykdom og uhell

De to andre lokale utøverne gjorde det bra, men begge var litt uheldige.

Nervene spilte nok Ingrid Nilsen fra Storhamar et lite puss. Hun falt tre ganger, men kapret allikevel en sterk sjuende plass.

Klubbvenninne Frida Eline Jensen har vært syk i hele ti dager. Forkjølelse og feber herjet i kroppen. Det var aldri i tankene til Frida å gi seg. NM på hjemmebane er noe av det største for disse tre jentene. Derfor bør Frida være fornøyd med 20.-plass.

Lillian Arnesen i Storhamar kunstløp var strålende fornøyd med årets NM.

– Vi har hatt full kontroll hele veien. Utrolig mange har gjort en kjempejobb. Ingen sak å arrangere norgesmesterskap så lenge vi har slike fine og dyktige personer i klubben vår, sier Arnesen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00