Moxey har lagt bak seg sin mest hektiske sommer i løpet av sine 12 år som sjef i Wolves. Han mener Midlands-klubben har satt en tydelig strek for Mick McCarthy-epoken, og at ansettelsen av Solbakken var et modig trekk.
Men til nå har nordmannen fått alt annet enn en rolig start på Wolverhampton-karrieren. Tidenes største salgsbonanza, sju nye spillere inn og sparkingen av assistentmanager Terry Connor, har sørget for en turbulent åpning på sesongen.
Laget står med fire poeng etter like mange kamper i mesterskapsserien. Moxey ber fansen om å forstå at det er tøft å komme videre fra kollapsen som ført til et klart nedrykk forrige sesong.
- Folk må skjønne at situasjonen kanskje vil bli verre før det blir bedre. Vi er nødt til å være realistiske på hva vi kan oppnå etter så store endringer. Vi ønsker å vinne hver eneste kamp vi spiller, men halve laget er helt nytt. Nykommerne må få finne seg til rette, sier Moxey til lokalavisen Express & Star.
Moxey har troen på at Solbakkens fotballfilosofi på sikt vil bli kvitt tapermentaliteten som har grodd seg fast i Wolverhampton som følge av forrige sesong.
- Likevel vil jeg ikke si at vi tar lett på situasjonen. Du er aldri rolig når du taper, sier Moxey.
Wolverhampton møter Leicester på hjemmebane søndag neste uke. (©NTB)


 

 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00