(Brumunddal - Rosenborg 2 3-0)

Brumunddal slo Rosenborg 2 hjemme på Sveum, og det var debutantene Henrik Lehne Olsen og Sigurd Ertsås som sto for scoringene. 

glad

- Det var veldig deilig! Det ble mye løping på oss, og egentlig mer løping enn hva vi hadde tenkt. Men det holdt til slutt, og det er godt, sier Ertsås.

Ertsås jaget på en ball bak Rosenborg-forsvaret, og keeper Julian Faye Lund kom ut og skjøt ballen rett i spissen. Han og en forsvarer løp etter ballen, og det var Erstsås som kom før på kula (bildet).

- Jeg hadde litt trua på å nå den der, og så skjøt keeperen på meg. Jeg tror stopperen var raskere enn meg, men jeg klarte å komme meg foran, og det holdt akkurat. Det er den deiligste følelsen i verden å score slike mål, sier han med et smil.

straffe - mål

Da Brumunddal fikk straffe like etterpå, var det ingen tvil om hvem som skulle sette den.

- Det var jeg som skulle ta den. Det har jeg fått beskjed om, og det var jeg som skulle sett den, sier han.

Les også
SPORT Munkene får sannsynligvis ikke kompensasjonen de ønsket for overgangen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.