Etter at HamKam kunngjorde at klubben trenger 3,2 millioner innen tirsdag 1. juli klokken 12.00 har meldingene haglet på sosiale medier. Her er noen twittermeldinger som har kommet iløpet av ettermiddagen:

Oddbjørn Lie, tidligere HamKam-kaptein, nå Aalesund-spiller:

"Synes synd på spillere, støtteapparat, supportere og ildsjeler i ham kam i dag! Styret og ledelse er ikke verdt å kommentere."

Øyvind Brenne, sportssjef i VG:

"Det som skjer i HamKam nå er nitrist. Håper inderlig vi slipper et nytt Lyn."

Tim Nilsen, Sogndal-spiller:

"Håper virkelig HamKam klarer å skaffe de pengene som skal til for at de ikke skal gå konkurs! Alt for stor klubb til å forsvinne."

Marius Skjelbæk, journalist i TV 2:

"HamKam risikerer altså å møte lag som spiller 7er-fotball, fordi styret ikke kan skaffe tre mill. Spesielt."

Yngve Sandbuløkken, Elverum-spiller:

"Trist med HamKam.Alle vet at det bør være distriktets flaggskip.."

Emil Søbak Gundersen, langrenns manager:

"Hvordan går det an å budsjettere med fiktive tall og minst en ny 5.plass i ligaen som i 2013? Sørgelig og uansvarlig. #hamkam"

Lars Hulleberg, journalist Dagbladet:

"Det er som Roger Synstad sier: skandale å legge ned hele klubben på grunn av 3,2 milloner."

Vegard Hansen, Mjøndalen-trener:

"Vi brukte 30' på en tur til Hamar. Vi taper 100' i kommende inntekter. Vi mister tre poeng. Om jeg synes synd på Ham/Kam? Ikke så veldig."

Robert Kvålshagen, Briskebybanden-medlem:

"Håper jeg vinner masse penger på Lotto i helga! Da lever HamKam videre, også etter 1 juli. La meg vinne, #NorskTipping #takkformeg"

Les også
SPORT

Må skaffe 3,2 millioner innen tirsdag, hvis ikke begjærer de oppbud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.