• I GULT OG GRØNT: John Anders Rise beholder den grønne shortsen, men ikler seg gule trøyer resten av sesongen. Lørdag spilte han hele kampen da Ull/Kisa slo HamKam 5-0. FOTO: Terje Midtun

Det økonomiske kaoset og lønnskuttene på Briskeby sendte John Anders Rise ut på flukt. Venstrebacken havnet i Ull/Kisa, og allerede lørdag spilte HamKam-veteranen 90 minutter for gultrøyene da HamKam fikk juling på Jessheim.

I videoen over røper Rise at 5-0-seieren mot gamle lagkamerater smakte deilig. 

- Ja, det var en stund siden sist nå, så det var godt å ta tre poeng, smiler 26-åringen.

Glemte hvem motstanderen var

Modølen hevder at hans tette bånd til HamKam gikk i glemmeboka klokka 16.00 lørdag.

- Det var spesielt før kampstart, men da fløyta gikk, var det ikke noe jeg tenkte på i det hele tatt. Jeg konsentrerte meg om å spille den første pasninga til en gul en, ler Rise.

Etter å ha herjet med HamKam på kunstgresset, vil ikke Rise være for verbalt røff med vennene og motstanderne fra Hamar.

- De ligger bra med fem dype spillere, og vi sliter med å trenge gjennom dem til å begynne med. Det er viktig for oss at vi får en dødballscoring før pause, og i andre omgang blir de slitne, mens vi spiller godt. Da blir det lett å spille seg gjennom dem, analyserer den utrettelige backen.

Se hva Rise sier om klubbyttet i videoen over.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.