• I GULT OG GRØNT: John Anders Rise beholder den grønne shortsen, men ikler seg gule trøyer resten av sesongen. Lørdag spilte han hele kampen da Ull/Kisa slo HamKam 5-0. FOTO: Terje Midtun

Det økonomiske kaoset og lønnskuttene på Briskeby sendte John Anders Rise ut på flukt. Venstrebacken havnet i Ull/Kisa, og allerede lørdag spilte HamKam-veteranen 90 minutter for gultrøyene da HamKam fikk juling på Jessheim.

I videoen over røper Rise at 5-0-seieren mot gamle lagkamerater smakte deilig. 

- Ja, det var en stund siden sist nå, så det var godt å ta tre poeng, smiler 26-åringen.

Glemte hvem motstanderen var

Modølen hevder at hans tette bånd til HamKam gikk i glemmeboka klokka 16.00 lørdag.

- Det var spesielt før kampstart, men da fløyta gikk, var det ikke noe jeg tenkte på i det hele tatt. Jeg konsentrerte meg om å spille den første pasninga til en gul en, ler Rise.

Etter å ha herjet med HamKam på kunstgresset, vil ikke Rise være for verbalt røff med vennene og motstanderne fra Hamar.

- De ligger bra med fem dype spillere, og vi sliter med å trenge gjennom dem til å begynne med. Det er viktig for oss at vi får en dødballscoring før pause, og i andre omgang blir de slitne, mens vi spiller godt. Da blir det lett å spille seg gjennom dem, analyserer den utrettelige backen.

Se hva Rise sier om klubbyttet i videoen over.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00