Det er klart etter helgas landstreff i tjukkasgjengmiljøet som gikk av stabelen i Sarpsborg.

- Vi er 410 aktive medlemmer i Brumunddal og vi er en av landets største og mest aktige tjukkasgjenger. At Frøydis ble utropt til hele Norges "tjukkasmamma" er vi stolte av i Chapter Brumunddal, sier medlem Sonja Braathen i den lokale tjukkasgjengen.

DAGLIGE TURER

Brumunddølene møtes ved parkeringsplassen på Sveum to ganger daglig fem dager i uka. Noen er kjempeivrige mens andre bokstavelig talt kommer og går..

- Det er hele poenget med Tjukkasgjengen som lavterskeltilbud. Her trenger man hverken dyrt utstyr eller pulsklokke. Ikke må vi prestere noen heller. Jeg tror det er dette som får hundrevis av brumunddøler til å være med. Det er uforpliktende, sosialt og gøy. At den fysiske formen blir bedre og kiloene renner av er en hyggelig bieffekt, mener Sonja Braathen.

43 PÅ LANDSTREFF

Brumunddølene fylte en hel buss og reiste på massemønstringen i Østfold. Selvsagt ble landstreffet gjennomført med både en og to turer.

- Høydepunktet var selvsagt da landets tre beste chaptere skulle kåres. Vi sto på pallen. Frøydis Viddal, som dro i gang Tjukkasgjengen i Brumunddal, fikk fortjent ildsjelprisen. Hun er en raus omsorgsperson, sier Braathen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.