For nøyaktig 90 år siden, åpnet Rollsløkken skole i Hamar dørene for første gang.

Søndag ble jubileet feiret med brask og bram i skolegården.

Elevene åpnet festen med å synge en egenkomponert bursdagssang til den aldrende, men fortsatt høyst oppegående skolen.

Hamars grunnskolesjef Anne Grete Melby var en av de mange som kom innom for å ønske gratulerer med dagen.

- Rollsløkken er en gammel skole med et moderne innhold. Jeg setter stor pris på å følge med på aktivitetene deres gjennom bildene dere legger ut på Facebook, sa hun fra talerstolen.

Melby skrøt av skolens gode omdømme, og roset både lærere og elever for gjennom mange år å ha bygd opp en trivelig, men også faglig sterk skole.

Melby kunne bekrefte at skolen ikke lenger er i like god forfatning som den en gang var, men lovte at vedlikeholdsarbeidet ville fortsette også i framtiden.

- Arbeidet med å pusse opp gymbygget starter forhåpentligvis veldig snart, sa hun.

I tillegg til pene ord, hadde grunnskolesjefen med seg en gavesjekk på 5.000 kroner som skal brukes til innkjøp av nye bøker.

Hun avsluttet med å ønske skolen lykke til også de neste 90 årene.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.