• FRAMGANG: Storhamar-trener Roger Andersen ser framgang i spillet og tror på å berge plassen.
    FOTO: HENRIK HORNNÆSS
  • TØFT: Lokaloppgjøret mellom Storhamar og HamKam 2 ble preget av tøffe dueller.
    FOTO: HENRIK HORNNÆSS

I en Hawaii-seanse av en fotballkamp delte Storhamar og HamKam 2 poengene i bunnkampen i Bondeligaen fredag kveld.

Begge lag behøvde tre poeng og angrep med alle mann i angrep. HamKams nest beste åpnet kampen best og ledet 2-0 etter 22 minutter og var klart best i starten av kampen. Storhamar kjempet seg imidlertid tilbake og utlignet noen minutter før pausesignalet gikk. Men bare minutter senere brukte Daniel Bekkevold farten sin og satte inn 3-2 før pause.

JEVN KAMP

Andreomgangen styrte Storhamar og sendte mange folk framover. Det gjorde at HamKam var farlige på kontringer, men Storhamar fikk belønning for strevet og utlignet etter 72. minutter. De siste 20 minuttene var som en tennismatch. Begge lag kunne vunnet kampen, men lagene endte med å dele poengene. Storhamars trener Roger Andersen var fornøyd med ett poeng, men skulle helst hatt tre.

- Dette var publikumsvennlig i hvert fall. Ett poeng er greit, men vi skulle helst hatt tre poeng i forhold til tabellsituasjonen, sier Andersen.

HamKams kaptein Aleksander Woo Enger mente Kamma burde vunnet matchen.

- Vi har egentlig kontroll og leder 2-0, men slipper inn enkle mål og da blir det bare ett poeng. På slutten blir det mye Hawaii-fotball og begge kunne vunnet kampen. Det er for så vidt greit med uavgjort, men hadde gjerne tatt tre poeng, smiler kapteinen.  

GODT TRENT

Roger Andersen satte seg selv inn på banen i forrige kamp mot Rælingen. Selv om det endte med seier foretrekker 49-åringen å holde seg på sidelinjen.

- En skal aldri si aldri, men jeg har ingen planer om å spille mer i 3. divisjon. Vi har en stor stall og kampen mot Rælingen var nok heller et engangstilfellet. Da koser jeg meg heller i 5. divisjon, smiler treneren.

Han er svært imponert over sin rutinerte stopperbauta.

- Han holder fortsatt nivået og bedre trent enn de fleste. Jeg mener at er du 15 år og god nok så er du gammel nok. Er du 48 år og god nok får du spille i Storhamar så lenge jeg setter opp laget. Han er ikke like rask som før, men Stig Haug er en smart spiller og taper nesten ikke en hodeduell mot HamKam 2 i dag, forteller Andersen.

STORE FRAMSKRITT

Andersen ser mye positivt fra oppgjøret mot HamKam 2. Selv om det bare ble ett poeng spilte hjemmelaget fin angrepsfotball.

- Vi har gjort store framskritt de to siste kampene. Nå har vi to kamper til å plukke med oss noen poeng før ferien. Nå gjelder det å bygge videre på de gode prestasjonene og plukke jevnt med poeng. Det er fortsatt mange kamper igjen og masse poeng å spille om. Det blir en kamp for å overleve, men jeg ser definitivt lyset i tunnelen, sier Andersen.  

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.