Etter å ha gjennomført nok en bragd på borteis i CHL på tirsdag jaktet Storhamar sin første hjemmeseier i årets seriespill torsdag. 

Storhamar åpnet best, men utover i kampen kjempet Stjernen seg inn i kampen. Hamarsingene vant imidlertid på en litt dårlig dag. 

- Vi starter sånn som vi vil. Jeg synes vi spiller fysisk, tøft og bra i første periode. Med 3-0 så ser det veldig bra ut og vi har god kontroll i hele første periode, men så begynner vi å slurve. For min egen del kjenner jeg at tirsdagens kamp og tette timeplan sitter i kroppen, vi merker hardkjøret. Oppladningen til denne kampen har ikke vært helt optimal, men vi vinner kampen og det er positivt, sier Joakim Jensen.

- Viktig seier 

Storhamar har ikke klart å prestere like godt i hjemlig serie som i Champions Hockey League. Jensen mener at det er store forskjeller i hvordan Storhamar angriper kamper i CHL og Get-ligaen. 

- Forutsetningen er litt forskjellig. I CHL går vi ut som store underdogs, mens i serien er det forventet at vi skal styre og underholde. Måten vi spiller på i CHL kan også videreføres i serien ved å bli enda mer gjerrig defensivt og mer effektive, mener Jensen.

Assistenttrener Pål Johnsen så tydelig at Jensen og flere av spillerne ble slitne mot slutten. 

- Jeg synes vi starter veldig bra, men drar på oss mange utvisninger som gjør at Stjernen kommer inn i matchen. Det har nok vært en tøff reise hjem fra Salzburg og kreftene tok slutt for en del av gutta utover i matchen, sier Pål Johnsen. 

- Serien viktigst

- Hvor viktig er det å komme skikkelig i gang også i hjemlig serie?

- Det er viktig at vi plukker poeng i serien for det vil vi huske i slutten av sesongen. Det er viktig å ikke havne for langt bakpå den dagen vi eventuelt ryker ut av CHL, sier Jensen. 

- Serien er veldig viktig. Ligaen er det viktigste og vi er nødt til å plukke jevnt med poeng for å henge med i toppen. Vi må bevise at vi er gode i Norge også, legger Reichenberg til.

Pål Johnsen er glad for den første hjemmeseieren i Get-ligaen. 

- Det er viktig å få den første hjemmeseieren i serien. Det blir på ingen måte lett å kjempe i toppen av årets Get-liga og vi må kjempe for hvert eneste poeng, sier Johnsen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.