Både Brumunddal og Stjørdals-Blink står med 16 poeng etter 12 kamper før dagens oppgjør på Sveum. Dala-trener Kevin Knappen sier at Brumunddal skal angripe fra start. 

- Vi skal prøve å gå ut tøft og ta styringen i kampen. Jeg ser for meg en kamp vi må føre og forhåpentligvis får vi høl på dem tidlig. Får vi ikke det skal vi være tålmodige og bruke tida til å bryte dem ned. Vi går uansett offensivt innstilt til kampen, sier Knappen til HA.

Brumunddal gjør noen endringer for siste kamp før ferien og stiller med følgende lag:

Christian Bjerke - Fredrik Haave Andersen, Rune Pettersen, Håkon Aalmen, Kjetil Gerhardsen - Franck Semou, Christoffer Heier Solbakken, Andreas Hovemoen - Gulbetin Guven, Jonatan Helmersen, Alain Junior Olle Olle. 

Etter fem minutter har de store hendelsene uteblitt. Brumunddal har gjort som Knappen lovet og tatt tak i kampen, men uten å skape noen sjanser foreløpig. 


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.