I morgen skulle det vært skisprint i sentrum av Brumunddal. Det blir ikke noe av.

Skirennet er flyttet til lørdag 14.november på grunn av dagens, nattens og morgendagens spesielle vær. Kombinasjonen med 10 varmegrader og 10 millimeter regn gjør forholdene for skirenn ekstreme.

Avgjørelsen er tatt i samråd med Sjusjøen Skisenter. 

Starten går klokka 11 lørdag, midt i Brumunddal sentrum, med 100 meter sprint på snø. Arrangøren minner om at det fortsatt er mulig å melde seg på.

Det er Mjøsski i samarbeid med Intersport som  inviterer til skifest i Brumunddal sentrum. Med snø fra Natrudstilen blir det tøffe dueller mellom nasjonale og lokale helter, men det blir altså ikke før neste lørdag. 

Barn i alderen åtte til ti år går to heat. Løpere fra 11 år og eldre går tre innledende prologer med World-cup poengsystem i hver prolog.

Samlet poeng etter alle tre prologer gir rekkefølge og kvalifisering til finalene. Ved lik poengsum teller beste tid i prologene. I finalene går to og to mot hverandre. Det blir A- og B-finaler i klassene 11 år til og med junior.

- Vi har per nå rundt 60 påmeldte og har plass til mange flere. Det er mulig å melde seg på helt fram mot start neste lørdag. Det blir verdt å få med seg for publikum i hvert fall. Det kommer fire løpere som deltok på VM på rulleski i sommer som vil konkurrere med vår lokale helt, Johan Edin, forteller Finn Erik Byfuglien, en av eierne i Kjell Sykkel og Sport AS.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.