22 sprudlende spillere møtte oss på en av de siste treningene før seriestart. Tidligere sesonger gikk praten på hedmarksdialekt. Nå er den borte, og både god og dårlig engelsk har tatt over.

Grunner er to spillere fra Estland og Canada.

Spennende spillere

Fart har jobbet godt for å styrke stallen fra fjorårets sesong. Canadiske Krista Cellucci er en spiller som kan score mange mål, sammen med Dorthea Glorud. I tillegg har Fart Ingrid Kvernvolden i bakhånd (for tiden skadet).

Med 98 landskamper for Estland kan Kaire Palmaru også bli en spiller Fart får stor glede av.

Søtrene Cathrine og Anniken Sætre Pedersen (fra Elverum) er også klare forsterkninger.

Maria Zouhar (14 år) fra Storhamar er også en meget spennende spiller. Cathrine Løvås fra egen junioravdeling, har kommet inn i de siste treningskampene. Og gjort det bra.

Trener Frode Bekk er derfor spent før seriestarten.

– Det er alltid spennende før seriestart. Vi har ikke fått satt laget ennå. Vi har mange spillere som har kommet sent i gang. Om det blir utslagsgivende i de første kampene, er jeg litt usikker på, sier en spent trener Frode Bekk til HA-sporten rett før serieåpningen mot Grei.

Midt på treet

Hvor laget til slutt ender på tabellen, er vanskelig å tippe bare dager før det braker løs. Ane Nyløkken Helseth sier det slik:

– Det er noen lag som nok er bedre enn de andre, men vi skal gi alt i alle kamper. Vi jentene har snakket sammen og tror på topp sju, sier venstrebacken til HA-sporten.

Det er ikke trener Bekk helt uenig i.

– Det er en trio som består av Grand Bodø, Lyn Oslo og Kongsvinger som jeg tror skiller seg ut. Jeg håper og tror av vi kan kjempe i toppen rett bak denne trioen. Klarer vi bare å få til vårt eget spill så raskt som overhodet mulig, tror jeg vi kan plukke poeng jevnt og trutt, sier treneren.

Fart mangler i dag spesielt samhandlingen på midtbanen. Det er gode enkeltspillere, men samspillet har ikke satt seg ennå. Det har i hvert fall ikke sett slik ut i treningskampene.

På hvilken måte det kan slå ut i sesongåpningen mot Oslo-laget Grei, gjenstår og se.

Svaret får vi klokka 13.00 i dag på Fartbana.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.