Sol, snø og glitrende skiføre. Det er det mange som venter på. I stedet er det grått og regn på Hedmarken.

Men - når kom snøen i fjor? Da var det også mange skientusiaster som lenget etter vinter.

30.november skrev HA følgende:

Ingen steder som ikke allerede har snø, kan vente mer fram til søndag, opplyser Meteorologisk institutt. Dermed må mange tenne det første adventslyset mens marka ligger svart utenfor vinduene. I fellene i Sør-Norge og Nord-Norge vil snøbygene fortsette.

- Det er hovedsakelig de samme stedene som far snø. Det kan hende snøen trekker litt nedover i øvre deler av Hedmark og Oppland mot helgen, men det blir lite hvis det blir noe i det hele tatt, sier statsmeteorolog Nina Larsgård ved Meteorologisk institutt.

Mange skisentre har allerede åpnet for sesongen. I tillegg melder 12 sentre at de vil åpne til helgen. Blant disse er Hafjell. Dermed er 36 skianlegg åpne første helga i advent. Det skyldes i hovedsak at det har vært gode forhold for snøkanoner. Fra mandag ventes det østafjells stort sett opphold i begynnelsen av uken, og perioder med sol. Fra tirsdag og utover blir det kjøligere, og da vil snøen komme tilbake i fjellet. (©NTB) 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.