– Selv om enkelte deler av rittraseen er delvis åpen for biltrafikk, ber vi om at færrest mulig kjører her av hensyn til våre deltakeres sikkerhet. Det er samme kjøremønster fredag og lørdag men på fredag vil det kunne bli åpnet opp tidligere for hyttetrafikk, skriver Birken AS på sine hjemmesider.

* Det er åpent mellom Brumundsaga og Kvarstad i begge retninger.

* Vegen mellom Bjønnåsbrua og Bergtronget er stengt i sørgående retning mellom klokka 08.00–17.00 lørdag og fra 0900 fredag. Det er mulig å kjøre fra Bjønnåsbrua til Persbu og sørover til rittraseen, men stengt mellom Thingstadbrua og østover mot Kittilåa/Kråleråa.

* Bjønnåsbrua–Nysætra–Øyungen–Kvarstad er stengt fra 08.00 til 17.00. Det er stengt mellom Kvarstad og Grunnbekken og videre til Storstilenkrysset 08.30 til 1700 lørdag og fra 09.30 fredag.

* Storstilen–Elgåsen–Storåsen er stengt 10.00-18.00 fredag og 08.30–18.30 lørdag.

* F.v. 2 er stengt fra innkjøring til Natrudstilen–Sjusjøen i krysset Nordsetervegen. Omkjøring er via Rømåssetra og Kvanndalen. F.v. 2 er stengt fra innkjøring Rustad Fjellstue–Storåsen. Begge stengninger gjelder i tidsrommet 10.00–18.00 fredag og 09.00-19.00 lørdag. Atkomst til og fra Rustad Fjellstue er åpen hele dagen via Natrudstilen–Rømåssetra–Kvanndalen med bistand fra politiet mellom krysset Nordseterveien til avkjørsel Rustad.

* Kjøring til og fra Gråten og områdene nord for F.v. 2 skjer via Birkebeinerbakken/Heståsen/Ringvegen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.