«Platen Bridges, som Helge Lien Trio har spilt inn sammen  med den polske fiolinisten Adam Baldych, blir utgangspunktet for en spennende konsert», heter det i pressemeldingen fra AnJazz.

"Bridges" ble stemt fram til beste album 2015 av det polske magasin «Jazz Forum!», og Baldych ble stemt fram til beste fiolinist, i følge hjemmesiden til Helge Lien.

I presentasjonen av Helge Lien heter det at han «har markert seg langt utenfor Norges grenser med sitt fantastiske pianospill», og om konserten under AnJazz heter det: «I motsetning til Liens trioinnspillinger er dette mye mer «klassisk» og folkemusikalsk orientert».

Andre artister for AnJazz-fredagen: Beady Belle, «acid jazz blandet med annen jazz og eletronica», Elephant9/special guest: Terje Rypdal, «et musikalsk monster man knapt har sett sidestykke til. Garantert en konsert som ikke passer til de med sarte ører» - og Prima Vista Social Club, «et ellevilt underholdningsband, spiller publikumsvennlig swing, blues, jump and jive, inspirert av (danse)musikken på 1940- og 50-tallet.» 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.