HamKams rapportering per 30.06.2014 gjør at klubbens lisens trekkes tilbake. Det skriver HamKam i en pressemelding de har sendt ut.

For klubben er dette ventet og det har ingen praktisk betydning med hensyn til spill i 2.divisjon 2015.

- Vi var klar over dette og meldingen fra NFF er ingen overraskelse. Fotballforbundet vil kommunisere dette i forbindelse med en pressekonferanse en eller annen gang i oktober hvor de redegjør for rapporteringen fra alle klubbene i toppfotballen, sier styreleder i HamKam fotball, Morten Kristiansen.

HamKam har prioritert helt bevisst forberedelse til spill i 2.divisjon i sesongen 2015.

- Dersom poengsituasjonen hadde vært annerledes ved halvspilt serie, hadde vi klart et resultat per 30.6 som hadde gitt fortsatt lisens. Da sannsynligheten for å kvalifisere for videre spill i 1.divisjon var svært lav, eller ipraksis lik null, ble arbeidet med forberedelser for 2015 sesongen viktigere enn lisensrapportering, sier MortenKristiansen.

Med de omfattende kostnadskuttene som er gjennomført er HamKam godt posisjonert for å lage et best mulig sportslig opplegg neste år.

Det jobbes med et budsjett for 2015 hvor prioriteringen vil være på sport.- Vi har redusert våre økonomiske forpliktelser til et minimum. Vi har ingen administrativt ansatte, ingen kostnader til kontorleie og flere løpende avtaler er reforhandlet. Dette innebærer at vi kan bruke pengene påsport, sier Morten Kristiansen.HamKam er i gang med forberedelser for neste sesong og jakter på hovedtrener og spillere som skal være medpå å kvalifisere for spill i 1.divisjon snarest mulig.

- Vi tror på mulighetene og vi ønsker å gjøre alt vi kan for å prestere best mulig neste år. HamKam har alltid enambisjon om å spille fotball på øverste nivå. Responsen på utlysningen av hovedtrenerstillingen så langt viser atHamKam er en attraktiv arbeidsgiver.

Vår viktigste jobb nå er å skape det best mulige fundamentet for de nærmeste årene, sier styrelederen.

Les også
SPORT Briskebybanden: - Styret har ikke tillit.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.