Denne helga er det nye «wakeboard-anlegget» åpnet med gratis-turer for alle som ønsker å prøve seg. Banen ligger nede ved «Seaside», og det er Neglespretten Barfotklubb som har rigget anlegget. Lørdag sto barn og ungdom i kø for å teste. Gratisbilletter ble delt ut i det gamle «NAF-huset», av «Prosjekt ungdom for Hamar» - som åpnet sitt nye treffested for ungdom.

Oppe hele sommeren 

Tobben Mærde og Rune Johansen i Neglespretten Barfotklubb hjalp alle som ville teste, og alle som testet klarte fint å komme seg opp på brettet – og ble dratt av kabelbanen fra «Seaside» og over mot det tidligere politihuset.

Banen skal være oppe i hele sommer, og Neglespretten Barfotklubb har rigget seg til i enden på det gamle «NAF-huset» - og her finnes alt utstyr som trengs for å teste.

To hundre meter 

Totalbudsjett for prosjektet er sju hundre tusen kroner, og snart vil det også bli montert både hopp og rails i banen.  Det vil bli mulig å kjøpe både enkelturer og dagskort.

Banen er to hundre meter lang. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.