Hamar Arbeiderblad viser deg nå de ferskeste levende bildene inne fra CC stadion som åpner tirsdag 11. november. Og vi har med oss CC-gründer Knut Hage og sønnen hans Jon Niclas som guide inne på senteret.

I denne videoen avslører Knut Hage at han lenge har ønsket å realisere et kjøpesenter som er enda større enn Maxi og han forteller om rivaliseringen han hadde med Maxis Per Madsen.

- Vi sa aldri noe negativt om hverandre når vi møttes, men hva som ble sagt hjemme under dyna, er annen sak, sier Hage i videoen.

Han innrømmer også at det har vært viktig å få det største kjøpesenteret i hele innlandet.

- Vi har følt vi har hatt noe ugjort i Hamar. Drømmen har hele tiden vært å få til et enda større senter enn det vi har på Gjøvik, sier Hage.

Sønnen John Niclas er spent på hvordan senteret vil påvirke Hamar sentrum, men han er sikker på at CC stadion er unikt på en spesiell måte.

Klikk på videoen for å se og høre hvorfor han mener akkurat det.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.