Nedtellingen til finalekampene i hockey er i gang.

Mens du kanskje koser deg i påskesola så gjør ikke Storhamars iskrigere det. De er i full gang med forberedelsene til det første møtet med Stavanger i Stavanger 2. påskedag kl.19.

Gjennom hele påsken vil vi gi deg siste nytt fra begge leirene. Følg med så får du med deg alt om finalelagene før den første kampen.

Hver eneste finalekamp kan du følge direkte på h-a.no. Vår hockeyreporter Bendik Eriksen følger både Storhamar og Stavanger tett, han vil rapportere hva som skjer før, under og etter kampene samt gi deg kommentarer og analyser.
Er det noe du lurer på under kampene kan du chatte med Bendik.

I live-modulen over kan du følge det første finaleoppgjøret 2.påskedag direkte. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.