• RAUS GAVE: Sjekken lyder på én million kroner. Gaven kommer fra "En tidligere forelder".
    Foto: privat

Fredag kunne ordfører Anita Ihle Steen (Ap) overrekke Ringsaker AUF en gavesjekk pålydende én million kroner. Gaven kom fra en anonym giver, eller «En tidligere forelder» som det står på sjekken. Pengene skal brukes på politisk arbeid og aktiviteter i og for Ringsaker AUF.

Den rause pengegaven gir Ringsaker AUF fantastiske muligheter til å jobbe for verdiene de tror på, skriver leder i Ringsaker AUF Tonje Emilie Olsen i en pressemelding.

– Dette er en fantastisk gave, nesten ikke til å fatte. Med denne gaven skal vi unge gjøre vårt beste med å skape engasjement og jobbe aktivt i årene som kommer. På vegne av Ringsaker AUF vil jeg takke giveren så mye. Dette gir oss nye og fantastiske muligheter til å arbeide for de verdier vi tror på. Tusen tusen takk! sier Olsen.

Ordfører Anita Ihle Steen tok egenhendig ansvaret for å få overrakt sjekken, som er skrevet ut hos Sparebanken 1, Lom og Skjåk. Tonje Emilie Olsen, Bjørnar Berntsen, Kristian Sylliåsen og Ole Martin Kjønstad, Styret i Ringsaker AUF, var til stede på ordførerens kontor under overrekkelsen. Det samme var Unni Haugli, leder for Ringsaker Arbeiderparti.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00