Dette var kampen Fart måtte vinne. Med tap hadde laget igjen vært nede i nedrykksstriden.

Nå rykket laget forbi neste helgs motstander Grei.

Det var ikke noen velspillende kamp. Hjemmelaget bare pælmet ballen så langt de kunne på to litt frustrerte spissene.

Fart hadde ballen mye, nesten litt for mye for det ble litt for omstendelig.

Hjemmelaget scoret etter bare noen sekunder. For Fart ble det som å starte kampen på 0-1.

Fart kom seg etter sjokket og kom mer og mer inn i kampen. Marit Bratberg Lund scoret igjen på frispark fra langt hold. Fra 40 meter dundret hun ballen rett i mål.

De to siste målene sørget veteranene Ane Olsen og Lene Bredesen for. Det siste kom forøvrig langt på overtid.

Best på et litt rufsete bortelag, var trioen som scoret målene, med landslagsspiller Marit Bratberg Lund som den beste.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.