Den eldre demente kvinnen ble meldt savnet fra Klukstuen omsorgssenter i Hamar i 11-tiden tirsdag. Politiet ba om tips dersom noen kunne ha sett kvinnen, og vurderte etter noen timer å trappe opp leteaksjonen etter kvinnen.

Gladmeldingen

Men så, like før klokka 18.30, kom gladmeldingen operasjonsleder Jørn Akre satt og ventet på: Kvinnen er funnet i god behold - ikke langt fra der hun sist ble observert og der hun bor.

- Hun har vært ute og gått i mange timer, men virket å være ved godt mot og i grei fysisk forfatning, forteller Akre, som takker publikum for velvillige bidrag til letearbeidet.

Mange tips

- Vi har fått mange tips. Til slutt var det også en telefon fra en observant avisleser som gjorde at vi fant den savnede, forteller han.

Kvinnen ble sist sett ved Stavsberg i formiddag - iført en sort bukse og en tynn jakke - før hun altså ble funnet igjen etter over sju timer på vandring.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.