Christoffer Solbakken, Aleksander Melgalvis og Jim Sørum Johansen har utgjort Brumunddals midtbanetrio i flere kamper. Mot Elverum er ingen av dem aktuelle. Solbakken sliter med en leggskade, mens både Melgalvis og Sørum Johansen pådro seg det tredje gule kortet mot Rosenborg 2 mandag.

FREDRIK HAAVE ANDERSEN

– Men vi stiller med ei godt midtbane mot Elverum likevel, sier Dala-trener Stein-Rune Solbakken til HA-sporten.

– Andreas Hovemoen var tilbake mot Rosenborg og spilte en god kamp. Så er Olav Sveen aktuell på en plass, og det er heller ikke umulig at vi kjører opp Fredrik Haave Andersen på midten. Han har både løpsstyrke og duellstyrke, og jeg har aldri sett Fredrik bedre noen gang enn nå. Han har slitt med skader og brukt tid på å komme tilbake som seniorspiller, men han har vært veldig god i hele år, fastslår Solbakken.

Dala-treneren har ei liste på sju spillere, som er mer eller mindre uaktuelle mot Elverum i tillegg til de tre midtbanespillerne.

* Jonas Kojedal sliter med en skade i beinet, og sesongen er over for hans del.

* Øyvind Melgalvis er ute for resten av sesongen med en kneskade.

* Gaute Granmo har akillesproblemer, og har så vidt trent denne uken.

* Sindre Bjerkli har vært sjuk, men er tilbake på trening.

IKKE HELT SIKKER

Dala har ennå ikke sikret 2. divisjonskontrakten 100 prosent, men Solbakken tror verken Dala taper de tre siste kampene eller at Rosenborg 2 vinner sine tre. Han ser gjerne at enten Elverum eller Raufoss rykker opp i 1. divisjon, selv om han tror hardtsatsende Levanger kan bli veldig sterke i innspurten.

– Vi bor på det svarte fotballfastlandet, så det hadde vært artig om ett av lagene i kretsen vår hadde rykket opp, men de får ikke noe hjelp fra oss. 

– Det er Elverum som har presset på seg i dagens kamp. De har et godt lag med mange gode spillere, og vi spilte jevnt mot dem på Sveum i vår, selv om vi tapte 1-0. Jeg anser ikke Elverum for å være noen umulig oppgave, sier Dala-treneren, som ikke har avgjort om han kan være aktuell for en fortsatt trenerjobb i Dala.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.