Det kritikerroste metallbandet Enslaved har mange trofaste fans over alt i dette landet, også her på Hedmarken.

Rund 180 mennesker med all mulig lengde på håret hadde tatt turen for å se det progressive ekstrem metall-bandet og drømme seg bort i norrøn mytologi og vikinger.

To av de mange ivrige Enslaved-fans som hadde samlet seg på Gregers var Steffen og Line Nyløkken fra Løten.

De omtaler seg begge som blodfan av bandet.

– Vi begynte vel å høre på dem i 1998 eller 1999, sier Steffen.

Han beskriver muskken deres som mørk og dyster , men inni seg blir han glad og lys til sinns.

– Hva er det beste med Enslaved?

– De har en ekstrem utstråling på scenen, sier de to.

Bandet gikk på scenen omtrent klokken 22.30 og satte i gang med fullt trykk fra første trommeslag. Man får bare håpe de fleste hadde på seg ørepropper, i alle fall de som var nærmest høytalerne, for her var det volum for alle penga.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.