– Hvis hun føler seg dårlig behandlet hos oss kan jeg bare beklage. Jeg vil samtidig be henne ta kontakt med meg etter ferien. Så skal vi se på saken på nytt!

Det sier Nils Ringnes til HA.

Som lensmann er han også Namsmann i kommunen sin.

Det var ikke Ringnes selv som behandlet saken til kvinnen HA skriver om (se hovedsaken).

Ringnes forteller om jevn etterspørsel etter gjeldsordning:

– Det er slett ikke alle som får innvilget gjeldsordning. Det er bare om lag 250 til 300 personer som får gjeldsordning i løpet av ett år i hele fylket, sier Ringnes.

– Kvinnen sier at hun fikk avslag fordi inntekten var for høy?

– Det kan stemme, og det er ikke uvanlig. Dersom forutsetningen for avslaget er endret så kan det være grunn til å se på saken på nytt, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.