Det fremgår av oppsettet som ble offentliggjort torsdag. Serietoer Storhamar skal på sin side ut mot Byåsen, mens Tertnes møter Fredrikstad og Larvik møter Molde i de to siste kvartfinalene.

– Vipers velger Oppsal i kvartfinalen. Det er naturlig å velge laget som blir nummer åtte, sier Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad om valget av Oppsal.

Seriemesteren fikk velge først torsdag.

Sølvvinnerne fra Storhamar valgte deretter motstander og kunne velge enten Molde eller Byåsen. Avgjørelsen falt på sistnevnte, som ble nummer seks i seriespillet.

Lagene har også møtt hverandre både i NM og EHF-cupen tidligere denne sesongen.

For Tertnes sto valget mellom Molde og Fredrikstad, og etter at sistnevnte var valgt, ga den siste kampen seg selv.

Larvik får dermed Molde som kvartfinalemotstander.

Den første kvartfinalen spilles 23. april, mens oppgjør nummer to går 26. april. Står det da 1-1 i kamper, vil kampen om semifinalebilletten bli avgjort i en tredje kvartfinale 28. april.

Alle kamper skal avgjøres. Ved uavgjort ved full tid spilles to ganger fem minutters ekstraomganger. Er det fortsatt uavgjort da, spilles nye ekstraomganger med samme lengde. Deretter går eventuelt kampen til straffekast for å kåre en vinner.

(©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.