Årsmøtet i Hamar Taxi AS valgte tirsdag kveld Vegar Bratli som ny styreleder. Hamar Taxi AS er drosjeeiernes paraplyorganisasjon i Hamar.

Bratli tar over rattet etter Gudmund Bekkevold, og har lang fartstid i de styrende organene innen taxinæringa på Hedmarken. Han har vært nestleder i Hamar Taxi AS de siste to åra, og har også ledet Taxi Hedmark i to år, og vært leder i Norges Taxiforbund Hedmark i seks år.

Han tar over i en spennende tid for hamardrosjene, som ligger i forhandling med myndighetene om ny holdeplass ved stasjonen, slik de hadde før. Forhandlingene ser ut til å trekke i langdrag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.