Rundt Eidsvollsbygningen er det som vanlig klart for et stort 17. mai-arrangement.

«I fjor kom 15.000 mennesker til parken for å oppleve 17.mai på stedet der nasjonaldagen ble til. Årets program har enda større navn å by på, så hvis sola kommer, kommer det kanskje enda flere publikummere i år.»

Det skriver arrangørene i Eidsvoll 1814 i en pressemelding.

LES OGSÅ: 17. mai er «reddet» – slik blir folkefesten i Brumunddal

«Årets hovedtaler er Trygve Slagsvold Vedum. Han har et personlig forhold til Eidsvollsbygningen, og besøker museet flere ganger årlig. Årets hovedartist er Elisabeth Andreassen, som føler seg beæret over å få et slikt oppdrag», står det videre.

– Jeg syns vi har en svært god miks av tradisjoner og nye opplevelser, sier direktør Bård Frydenlund ved Eidsvoll 1814.

LES OGSÅ: Trygve Slagsvold Vedum mener moralisme og «storbypolitikk» rammer eiere av diesel-biler

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.