Bør ulvesona oppheves?

– Jeg mener den bør oppheves.

Hvor stor bestand av rovdyr bør det være i Hedmark?

– Bjørner kan vi ha, men ikke uten kontrollert tilvekst. Ulv trenger vi ikke. Det er et dyr som skaper stor uro i mange områder i fylket vårt. Primært ser jeg helst at vi ikke har ynglende ulv i Hedmark.

Bør det være fri jakt på rovdyr?

– Det mener jeg ikke. Det bør være lisensjakt.

Er det ikke viktig at bøndene opplever trygghet for beitedyra?

– Det mener jeg er svært viktig. I dag må en holde beitedyr unna ulvesoner. Det fører til et redusert næringsgrunnlag for bøndene. Det vil også gjøre noe med kulturlandskapet. Dessuten er den uroen mange mennesker kjenner på medvirkende til å forringe livskvaliteten og den uroen må vi ta på høyeste alvor.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.