En forbipasserende yrkessjåfør forteller til HA at det er snakk om en møteulykke mellom to personbiler.

Ulykken skjedde ved 11-tiden, rett nord for den gamle Sørholte-skolen som brant for noen år siden.

Den ene bilen skal ha fått skrens, kommet over i motgående kjørefelt og truffet den andre bilen i siden.

Politiet melder at de to involverte personene er kjørt til legevakt. Den ene av dem har pådratt seg smerter i en fot.

Alle nødetatene rykket ut til stedet, og vegen var midlertidig stengt i ett kjørefelt mens bilbergingen pågikk.

Ved 11.50-tiden opplyser politiets operasjonsleder Per Solberg at det ikke er mistanke om promillekjøring eller andre lovbrudd. Politiet har derfor ikke beslaglagt førerkort.

Like før klokken 12 sa operasjonsleder Solberg at vegen ville være ryddet og åpnet i løpet av noen minutter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.