Anette Trettebergstuen (35) er stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet i Hamar.

Nettstedet Gaysir kåret i 2009 og i 2010 Trettebergstuen til «Norges mektigste lesbiske kvinne".

På sin Facebook-side skriver hun følgende:

"Hurra! Om noen måneder får ponnidressen en liten eier, og vi blir foreldre. Den lille karen som kommer har bokstavelig talt laget en del kvalm for moren sin i høst, og står bak en del avlyste jobboppdrag, men har heldigvis nå begynt å oppføre seg ordentlig. For de som lurer så er jo vi som begge er homofile følgelig ikke et par, men vi skal oppdra barnet sammen i delt omsorg."

HA vil komme tilbake med intervju med Trettebergstuen så snart hun har svart på våre henvendelser.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.