- De to er pågrepet i henholdsvis Sverige og Danmark, og de er begjært utlevert til Norge. Begge mennene har tilknytning til Hells Angels, sier politiadvokat Magnus Schartum Hansen i Innlandet politidistrikt.

Les også: Semou i politiavhør i dag.

Den ene mannen er i 20-årene, den andre i 40-årene.

Politiet i Hamar har helt siden overfallet på Semou utenfor Briskeby arbeidet intenst med etterforskingen, og har også hatt hjelp fra nordiske politikolleger.

HamKam-spilleren ble brutalt slått ned med hammer og fikk kraniebrudd for snart en måned siden.

- Vi etterforsker motivet for voldshandlingen videre, og ønsker foreløpig ikke å kommentere dette, sier politiadvokat Magnus Schartum Hansen til HA.

KOMMENTERER IKKE HELLS ANGELS-TILKNYTNING

I HamKam er de svært forsiktige med å uttale seg om saken,
men styreleder Truls Nordby Johansen bekrefter overfor Hamar Arbeiderblad at han har fått med seg den siste utviklingen.Hva tenker du om at to personer tilknyttet Hells
Angels i Danmark er pågrepet i forbindelse med saken?

- Det har jeg ikke noe lyst til å kommentere.
Fokuset er bare på Franck hos oss, så må politiet gjøre den jobben de må gjøre.

FOKUS PÅ FRANCKS HELSE

-Det vi tenker på nå er at Franck har det bra, og at han blir helst frisk. Vi ønsker å ta vare på han så godt som mulig i den
prosessen han er i.

Har dere snakket om og når han kommer tilbake
til HamKam?

-Det har ikke vært tema mellom Franck og meg. Vi har bare snakket om hvordan det går med han.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.